Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Betonbewerkingen: thuis in beton

Vandaag is Cibor een betrouwbare partner voor aannemers en industriële bedrijven voor een breed gamma aan betonbewerkingen. Of het nu gaat om beton boren, zagen, verankeren, schuren of frezen, of om het herstellen van beton- of asfaltvloeren: onze klanten vertrouwen op Cibor omwille van ons professionalisme, onze kwalitatieve afwerking en onze klantgerichtheid.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van één van de hieronder beschreven betonbewerkingen voor uw bedrijf? Contacteer ons dan gerust op het nummer 014 570 340 of stuur ons een mailtje.

Betonboringen

Cibor is gespecialiseerd in het boren van gaten in beton met behulp van diamantgereedschappen of percussie. U kunt Cibor inschakelen voor boringen van het kleinste verankeringsgat tot ronde boringen met een diameter van meerdere meters. Cibor beschikt over gespecialiseerde apparatuur om waterschade en stofvorming te vermijden bij het boren. Daarom is Cibor een graag geziene contractor voor farmaceutische en petrochemische bedrijven, hospitalen, voedingsbedrijven, telecom- en andere nutsbedrijven. Daarnaast zijn we volledig uitgerust voor het uitvoeren van werken in explosiegevaarlijke zones.
Lees meer

Betonzaagwerken

Voor het zagen in beton combineert Cibor een uitgebreid machinepark dat iedere job aankan met de zorg en kennis van onze ervaren medewerkers. Er is quasi geen beperking op de zaagdieptes in vloeren en wanden. Eén van onze specialiteiten is stofvrij diamantzagen in diepvriesgebouwen bij temperaturen tot -30°C.
Lees meer

Zwaarlastverankeringen

Wij boren en verlijmen voor u wapeningsstaven om de verbinding tussen verschillende constructieve gebouwdelen te maken. Ook voor het inboren en plaatsen van chemische ankers, het plaatsen van kolommen en speciale veiligheidsankers of zware constructies kan u bij ons terecht. Cibor zorgt voor rekennota's en een nauwkeurige uitvoering, aan de hand van de laatste nieuwe technieken en met de meest betrouwbare resultaten.
Lees meer

Beton schuren en frezen

Cibor kan voor u kleine oneffenheden uit vloeroppervlakken of wanden wegfrezen of wegschuren. Wij gebruiken hiervoor geavanceerde, elektrisch aangedreven machines, die ons toelaten om op een stofvrije, en dus propere manier te werken. We kunnen uw oude vloeren een nieuw leven geven, verontreinigingen verwijderen, niveauverschillen in vloeren wegwerken en zoveel meer.
Lees meer

Herstellen van betonvloeren en asfalt

Vertoont uw betonvloer of asfalt kleine beschadigingen, door slijtage of werkzaamheden. Deze beschadigingen kunnen we herstellen dankzij 2-componenten producten van topkwaliteit.
Lees meer