Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Betonboren met kennis van zaken

Cibor kan al meer dan twinting jaar ervaring voorleggen op het gebied van betonboren. Een goede reden dus om topkwaliteit en kennis van zaken te verwachten van ons. Wij werken zowel voor aannemers als voor industriële bedrijven en particulieren. Onze specialisatie is het boren in Atex-zones met vonkenvrij materiaal, het boren met 100% wateropvang in delicate ruimtes (klinieken, clean rooms, datacenters, kantoren, labo's, afgewerkte woonunits, etc.) en het uitvoeren van grote volumes volgens strikte planning.

Kwaliteit- en klantgerichtheid

Het aanbod van Cibor is zo divers en de dienstverlening zo flexibel, dat wij u voor praktisch elke opdracht tevreden kunnen stellen, van kleine tot grote diameters, van eenvoudige tot complexe opdrachten.

  • Boordiameter: Van kleine verankeringsgaten tot ronde boringen met een diameter van 1000mm: Cibor speelt het allemaal klaar. Grotere ronde gaten van diameters gaande tot meerdere meters worden uitgezaagd met een diamantkabel.
  • Boordieptes: Cibor heeft al boringen uitgevoerd tot 15 meter diep.
  • Zuiverheid: Kwaliteit in betonboringen betekent voor Cibor ook dat er geen schade wordt berokkend aan installaties of lokalen. Cibor boort in beton met 100% wateropvang in steriele lokalen, clean rooms, hoogspanningslokalen of op andere plaatsen waar netheid een absolute must is. Uiteraard kunnen wij dit ook bij een particulier thuis. Cibor genoot onder meer al het vertrouwen van Belgacom, Hilton, Sheraton, Janssen Pharmaceutica, Smith Kline Beecham, Pfizer, Procter & Gamble, Exxon-Mobil, BP, Ashland, TOTAL, Umicore, Tessenderlo Chemie, BASF, GSK, Koninklijk Paleis, Tractebel, kerncentrale Doel, SCK, Vito, WTCB, Roularta, KBC, Fluxys, Imec, Arcelor Mittal, Audi, Volvo, Leonidas, Carrefour, Delhaize, etc.
  • Materialen: Wij boren niet alleen in constructief beton, metselwerk, betonsteen, vuurvaste materialen en natuursteen, maar ook in rotsen en staal.
  • Van groot belang: Wij komen wanneer u ons nodig hebt. Niet als het ons past. Wij schikken ons maximaal naar uw planning en houden ons aan de gemaakte afspraken.

U heeft een betonboring nodig? Bespreek uw wensen gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 340 of stuur ons een mailtje.

Raamopening woning boren

Boringen brugverankeringen

Boringen in spaanse omwalling Antwerpen

Boringen rotsen