Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Opsporen van gebreken aan gevels en terrassen
die waterschade veroorzaken

Een lekkage via uw gevel of buitenterras kan aanzienlijke schade aanrichten. Meestal zijn er aan de binnenkant van het kantoor, woning of appartement vochtplekken te zien als gevolg van infiltrerend water. Toch is het meestal niet mogelijk om met het blote, ongeoefende oog de precieze oorzaak te achterhalen. Cibor kan voor u de modernste meet- en analyseapparatuur inzetten om het gebrek aan uw gevel of terras op te sporen vaak zonder breekwerken.

Zo kunnen we regen en wind simuleren, thermografie inzetten, met een endoscoop in een spouw of andere besloten ruimtes kijken, maar ook en vooral onze expertise inzetten. Voor ons zijn dit soort problemen dagelijkse kost. Voor vele eigenaars, bewoners, architecten en experts zijn dit eenmalige problemen.

Wij geven geen mening, wij tonen aan

Bij dit soort problemen kunt u talrijke ervaren mensen naar hun mening vragen met betrekking tot de schadeoorzaak. Gegarandeerd krijgt u dan bijna even veel meningen als er raadgevers zijn. Wij geven niet zomaar een opinie, wij proberen proefondervindelijk en met de beste technieken de oorzaak aan te tonen. Dan rapporteren wij u objectief onze bevindingen.

Contacteer ons

Meer weten over detectie van vochtinfiltraties via uw gevel of terras? Bespreek uw noden gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 330 of stuur ons een mailtje.