Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Opsporen van lekken in platte daken,
hellende daken en groendaken alsook
preventieve controles

Bij lekken in daken kan het water dat in het gebouw zichtbaar wordt van zeer ver komen. Het infiltratiepunt, namelijk daar waar de dakdichting ondicht is, kan ver verwijderd zijn van de plaats waar het water binnen komt. Vaak komt er ook niet altijd water binnen als het regent, maar enkel onder bepaalde omstandigheden of met veel vertraging. Daarom kunnen ook ervaren dakwerkers na herhaaldelijk zoeken vaak het lek niet vinden.

Ook niet-zichtbare lekken in uw dak kunnen wij meestal snel en nauwkeurig opsporen. Dankzij onze state-of-the-art apparatuur en de grondige kennis en ervaring van onze mensen, kunnen wij de kosten en overlast die een lek in uw dak met zich meebrengt aanzienlijk beperken.

Lek in plat dak opsporen

Een lek in een plat dak is meestal moeilijk met het blote oog te zien, al is het maar omdat er dikwijls grind, tropisch hardhout of tegels op liggen. Een dergelijk lek opsporen is dan ook vaak moeilijk en de zoektocht op de traditionele manier kan zeer lang aanslepen. Met behulp van geavanceerde apparatuur kan Cibor beschadigingen of defecten zeer precies lokaliseren. Defecte aansluitingen van de waterdichting aan dorpels, opstanden, etc. kunnen snel en accuraat gevonden worden, meestal zonder voorafgaande breekwerken.

leklocalisatie platte daken

Lek in groendak opsporen

Groendaken zijn weliswaar ecologisch verantwoord, maar als je een lek onder een groendak hebt, kan het een nachtmerrie worden. Een lek opsporen in uw groendak betekent echter niet dat wij uw hele groendak moeten openbreken. Cibor heeft een aantal technieken in huis die ons toelaten om de ondichtheden in de dakdichting te vinden zonder of met een minimum aan graaf- en breekwerken.

Preventieve controle van nieuwe waterdichting

Platte daken met waterdichting in PVC EPDM, roofing e.a. kunnen we ook preventief controleren naargelang de dakopbouw zetten we de gepaste apparatuur in.

Steeds meer aannemers en dakwerkers doen hiervoor op ons beroep vlak voordat er ballast, bestrating of een groendak op de waterdichting wordt geplaatst.

Meer weten?

Contacteer ons op het nummer 014 570 330 of stuur ons een mailtje.

Ghelamco arena Gent

  • Cibor aan het werk bij de Buffalo’s
  • Cibor aan het werk bij de Buffalo’s
  • Cibor aan het werk bij de Buffalo’s
  • Cibor aan het werk bij de Buffalo’s
  • Cibor aan het werk bij de Buffalo’s

Evidente lekken in platte daken

Lekdetectie pvc-dak met zonnepanelen

Lotto arena Antwerpen

Nike Europe vochtdistributiemeting