Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Opsporen van lekken in parkeergarages

Een groot deel van de ondergrondse parkeergarages in België vertoont lekken. Heel vaak is er vanaf de ingebruikname van de parkeergarage al waterinsijpeling te constateren. Lekkages variëren van lichte tot zeer ernstige infiltraties. Een lek opsporen en herstellen is echter niet zo eenvoudig. Eén van de problemen is dat boven op het dak van parkeergarages meestal bestrating, terrassen of parkeerdaken worden geplaatst.

Doordat de zoektocht naar lekken in een parkeergarage lang kan duren, kunnen de kosten ook hoog oplopen. En dat is al helemaal niet bevorderlijk voor de goede relaties tussen de bouwheer, aannemer, huurder of koper. Zeer dikwijls loopt het zoeken uit op een juridische procedure en wordt het eigenlijke probleem niet opgelost.

Opsporen van lekken zonder schade

Cibor kan voor vele van deze problemen een oplossing bieden. Een aantal recent ontwikkelde technieken laten ons toe om zonder voorafgaande breekwerken te meten waar de ondichtheden in de dakdichting zitten die leiden tot de waterinfiltraties. De precisie van de metingen hangt af van de precisie opbouw.

Hulp nodig voor uw parkeergarage?

Meer weten over onze detectietechnieken voor lekken in parkeergarages? Bespreek uw noden gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 330 of stuur ons een mailtje.


De Veldekens

Lekken in ondergrondse parkeergarages