Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Opsporen van lekken in zwembaden, vijvers en waterbekkens

Een zwembad of zwemvijver is een plezier in de zomer. Niets is dan ook zo frustrerend om met de zomer voor de deur te ontdekken dat uw zwembad lekt. Het voortdurende bijvullen van uw vijver of zwembad is al geen pretje, om over de waterfactuur nog maar te zwijgen.

Het lek vinden is echter niet zo voor de hand liggend. Zit het in de waterdichting, in één van de doorvoeringen (spots of spuwers) of in het leidingnetwerk tussen uw pompen en het bad? Cibor helpt u om het lek snel en efficiënt op te sporen en om hoogoplopende kosten te vermijden. Dat kan meestal zonder de vijver of zwembad leeg te maken.

Onze werkwijze

Cibor meet systematisch de verschillende probleemzones uit tot het lek gevonden is. Wij vermijden hierbij onnodige breekwerken. Meestal moeten we het water niet aflaten en voorkomen we zo hoge water- en energiefacturen. Wij sporen zowel lekken op in openbare als in privézwembaden. Naargelang het type bad (folie, tegels...) kiezen wij de meest geschikte meettechniek.

Hulp nodig voor uw zwembad, vijver of waterbekken?

Meer weten over onze detectietechnieken voor lekken in zwembaden of vijvers? Bespreek uw noden gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 330 of stuur ons een mailtje.

Lekken in zwembaden

Lekken in vijvers

De zwembadploeg van Cibor in Luxemburg op zoek naar lekken