Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Speciale technieken: slimme preventie en renovatie

Lekkages brengen meestal een aanzienlijk kostenplaatje met zich mee: verlies van water of brandstof, milieuschade... Het openbreken van uw vloer, leidingsysteem of dak is vaak een ware nachtmerrie.

Renovatie zonder schade

Cibor heeft een aantal slimme technieken in huis die u een hoop leed kunnen besparen. Het bedrijf investeerde hiervoor in geavanceerde apparatuur en renovatietechnieken die het toelaten om herstellingen uit te voeren zonder of met minimale breekwerken.

Slimme preventie

Cibor heeft een aantal technieken in huis om leidingen of lekkages te dichten en tegelijk de constructie intact te houden. Dat is niet alleen handig en kostenbesparend bij een eventuele herstelling. Ook als preventiemaatregel zijn deze technieken vaak een slimme keuze.

Speciale technieken

 • Tegels verwijderen zonder breken

  In het kader van lekherstelling kan Cibor voor u vloertegels verwijderen zonder die te breken. Zo kunnen ze gerecupereerd worden. U moet er dan niet van wakker liggen dat die tegels niet meer in de handel te verkrijgen zijn.
  Lees meer
 • Riool herstellen zonder graven of uitbreken

  Cibor kan moeilijk bereikbare riolen of afvoeren herstellen door middel van kousrenovatie. Met deze techniek wordt een kous aangebracht in de buis, die de vorm aanneemt van de te herstellen buis. Het grote voordeel van deze techniek is dat voor dergelijke kousherstellingen vaak geen graaf- of breekwerken noodzakelijk zijn. Dit alles binnen de toepasselijke wettelijke normen.
  Lees meer
 • Dichten van gasleidingen

  Cibor kan lekkages in gasleidingen op een efficiënte en betrouwbare manier herstellen. Cibor brengt hiervoor een polymeercoating aan. Breekwerken zijn niet nodig, wat u een aanzienlijke kostenbesparing oplevert. Ook lekken die in een schacht zitten kunnen zonder openen van de schacht hersteld worden.
  Lees meer
 • Tankcoatings en permanente lekdetectie op brandstoftanks

  Cibor beveiligt uw brandstoftank door het plaatsen van een lekdetectiesysteem met dubbele barrière.
  Lees meer
 • Isolatiedroging

  Cibor heeft speciale droogapparatuur in huis waarmee we de isolatie van uw lekkend plat dak kunnen drogen evenals door lekken in leidingen veroorzaakte natte vloerisolatie.
  Lees meer