Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Tegels verwijderen zonder te breken

Een ongeluk komt nooit alleen. Een lek in één van uw leidingen is al erg genoeg, maar als er nog eens bijkomende schade wordt aangebracht bij het zoeken naar een lek, dan is dat extra jammer. Heel vaak wordt onnodige schade aangebracht bij het uitbreken van vloertegels. U kunt dit vermijden door Cibor in te schakelen.

Tegels verwijderen zonder breken

Een vloer openbreken betekent bijkomende kosten en een moeilijke zoektocht naar exact dezelfde tegel. Vaak zijn die niet meer verkrijgbaar. Cibor kan een aantal technieken aanwenden om ervoor te zorgen dat u die moeite bespaard blijft. Wij hebben de nodige ervaring om tegels - waar het lek zich bevindt, alsook de omliggende tegels - te verwijderen zonder die te breken. Op die manier kunnen de tegels gerecupereerd worden. Als u bovendien vloerverwarming hebt liggen, dan zorgen we er ook voor dat die ongedeerd blijft bij het verwijderen van uw tegels. Een voorwaarde is dat de keramische tegels verlijmd zijn en niet in de mortel liggen.

Contacteer ons

Tegels laten verwijderen door Cibor? Bespreek uw wensen gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 360 of stuur ons een mailtje.

Tegels verwijderen om CV-leiding te vernieuwen

Lek in vloerverwarming - tegels verwijderen

Lek op cv - tegels verwijderen te Gent

Tegels herplaatsen

Tegels wegnemen Heusden