Junior Bouwpatholoog/Gebouwendokter

Hebben wij een lek of niet?
Misschien kan jij het ons én onze klanten zeggen? Wij helpen je graag een foutloze carrière als Junior Bouwpatholoog / Gebouwendokter uit te bouwen bij Cibor Groep.

Cibor is nr.1 in België
Cibor Groep verenigt bedrijven gespecialiseerd in lekdetectie, bouwpathologie, betonbewerkingen en hersteltechnieken. We zijn marktleider in al onze activiteiten en hebben servicepunten in heel België. Onze dienst Bouwpathologie voert interventies uit waarbij onderzoek gedaan wordt naar bouwgebreken, voornamelijk gerelateerd aan dak en gevel. We werken nationaal voor alle grote bouwbedrijven, dakwerkers en gebouwenbeheerders. Om de stabiele groei van deze afdeling te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een m/v:

Als bouwpatholoog of gebouwendokter help je gebouwen gezond te houden. Via een grondige interne opleiding stomen we je klaar om technische en administratieve ondersteuning te geven aan onze dienst Bouwpathologie. Je ondersteunt onze technische medewerkers buitendienst en samen met backoffice verwerk je hun input tot een gedetailleerd expertiserapport. Hiervoor werk je binnen een team van 3 ingenieurs en 8 fieldtechniekers nauw samen. En van zodra je kennis, ervaring en interesses het toelaten, breiden we je takenpakket uit.

Je profiel

  • Heb je minstens een bachelor of master in een bij voorkeur bouwkundige richting?
  • Of sta je door je ervaring op een gelijkwaardig niveau?
  • Combineer je een goed analytisch vermogen met technisch inzicht en een sterke interesse in alle aspecten van de bouwkunde?
  • Werk je nauwkeurig, rapporteer je vlot en ben je contactvaardig?
  • Woon je in de regio?
  • Praat je een mondje Frans, of toch een paar woordjes
  • Dan kom je absoluut in aanmerking, of je nu pas de school verlaat of al jaren ervaring hebt

Ons aanbod

Samen verder bouwen
Groei uit tot een specialist in een vakgebied dat voortdurend in ontwikkeling is. Geef je talent de ruimte in ons gloednieuwe hoofdkantoor in Meerhout. Kies voor een gevarieerde job met een competitief salarispakket en heel wat extralegale voordelen in een aangename werksfeer.

Heb je interesse?

Over Cibor

De CIBOR Groep is een groep van bedrijven met gespecialiseerde activiteiten in lekdetectie, bouwpathologie, betonwerkingen en hersteltechnieken. Wij zijn marktleider in deze domeinen en hebben servicepunten in heel België. Onze dienst Bouwpathologie voert interventies uit waarbij onderzoek gedaan wordt naar bouwgebreken, voornamelijk dak- en gevelgerelateerd.