Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

De experts in lekdetectie

Cibor, de specialist op het gebied van lekdetectie, is uw garantie voor een snelle en kwalitatieve interventie. Wij sporen lekken op in water- en gasleidingen en doen dat zonder enige breekwerken te moeten uitvoeren. Wij passen hiervoor niet minder dan 13 verschillende innovatieve technieken toe, gaande van thermografie, endoscopie, moisture mapping, akoestiek tot tracertechnologie.

Lekken opsporen is voor ons een kwestie van service en flexibiliteit. Iets wat zowel verzekeringsmaatschappijen, experts, aannemers, installateurs, bedrijven, ziekenhuizen, syndici, architecten als particulieren kunnen appreciëren. We zijn overwegend actief in België, maar bieden onze diensten ook internationaal aan: Frankrijk, Nederland, Luxemburg, UK, Duitsland.

Waterlekken opsporen met warmtebeeldcamera's en andere technieken

Waterlekken zijn vaak niet met het blote oog te zien. Cibor kan ze voor u snel en nauwkeurig zichtbaar maken door middel van een aantal innovatieve technieken. Dankzij een snelle en efficiënte interventie van Cibor kunt u meer waterverlies en oplopende schade vermijden.
Lees meer

Gaslekken opsporen met gasdetectoren

Zelfs kleine lekken in aardgasleidingen kunnen gevaarlijk zijn. Als het ontsnappende gas niet weg kan, kan het zich opstapelen en een explosieve atmosfeer doen ontstaan. Cibor heeft precisieapparatuur om vast te stellen of er al dan niet een lek is op een installatie en om deze dan ook zo goed mogelijk te lokaliseren.
Lees meer

Lekken in brandstoftanks opsporen, herstellen en voorkomen

Cibor controleert al meer dan 20 jaar onder- en bovengrondse opslagtanks van petroleumproducten. Niet alleen zorgen we voor een betrouwbare dichtheidscontrole, we herstellen, plaatsen lekdetectiesystemen en stellen tanks buiten dienst. Wij zorgen dat u een veilige opslaginstallatie hebt en helpen u zo alle verontreinigingen te voorkomen.
Lees meer

KVC Westerlo lekdetectie veldverwarming