Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

De Cibor groep

Cibor is een toonaangevende dienstverlener voor aannemers, bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en particulieren in de Benelux en zelfs daarbuiten. Het bedrijf is opgebouwd rond drie pijlers.

Cibor nv: opsporen van water- en gaslekken/ Bouwpathologie en tankbescherming

Cibor nv is dé specialist in het opsporen van water- en gaslekken in leidingen in en rond gebouwen, in zwembaden, vijvers, inkuipingen, enz. De afdeling bouwpathologie spoort oorzaken van waterschade op te wijten aan defecten in de gebouwenschil (dak, gevel, ...).

Daarnaast inspecteert Cibor nv al meer dan 20 jaar opslagtanks van brandstoffen op lekken. We kunnen voor onze klanten ook een permanent lekdetectiesysteem op dergelijke tanks plaatsen, tanks dubbelwandig maken, tanks buiten dienst stellen en lekken herstellen.

Cibor Betonboringen nv: marktleider in betonbewerking met diamant- gereedschappen

Cibor Betonboringen nv, met hoofdzetel in Meerhout, is sinds 1994 gespecialiseerd in het boren en zagen met diamantgereedschappen, schuren en frezen van beton, plaatsen van verankeringen en selectieve sloopwerken en het herstellen van asfalt- en betonvloeren. In een tijdspanne van drie generaties heeft Cibor heel wat kennis, expertise en ervaring kunnen opbouwen in dit vakgebied. De meest innovatieve technieken en een hooggekwalificeerd team stellen ons in staat om u een snelle, professionele, kwaliteitsvolle en VCA-gecertifieerde service aan te bieden.

Cibor Speciale Technieken

Cibor Speciale Technieken is de derde en nieuwste tak binnen de Cibor-groep. In deze afdeling groepeert Cibor een aantal slimme renovatietechnieken, zoals tegels verwijderen zonder breken (zodat ze gerecupereerd kunnen worden) of kousrenovaties, die het toelaten zonder breekwerken defecte afvoer- of rioleringsleidingen te herstellen. Hierbij helpen we onze klanten om breekwerken en overlast te vermijden, wat heel vaak gepaard gaat met het herstellen van water- of gaslekken.

Kwaliteit, snelheid & innovatie

De rode draad in onze dienstverlening is kwaliteit, snelheid en innovatie. Dit brengen we dagelijks in de praktijk door middel van:

  • Ervaren en geschoolde technici
  • Een dienstverlening in de taal van de klant
  • Een back-office die 24/24 bereikbaar is
  • Een snelle interventie na opdracht
  • Een sterk geïnformatiseerde administratie die grote opdrachten en volumes efficiënt kan verwerken
  • Een constante investering in de nieuwste technieken
  • Een VCA-gecertificeerde werking
  • Een sterke focus op het nakomen van afspraken
  • Een permanent streven naar 100% klantentevredenheid