Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Over Cibor nv

Cibor nv werd opgericht in 1994. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in Meerhout en er zijn servicepunten over heel België. Vandaag heeft onze dienstverlening drie pijlers.

Opsporen van waterlekken

Cibor nv is één van de meest toonaangevende lekzoekbedrijven in de Benelux. Dat danken we aan een constante investering in innovatieve technieken en opleiding voor onze mensen. Wij sporen waterlekken op in leidingen, aflopen, zwembaden, vijvers, ondergrondse parkings en platte daken. Dat doen we onder meer in appartementen, woningen, bedrijfsgebouwen, werven, zwembaden, in industriële installaties, shopping centers, brouwerijen, farmaceutische bedrijven, staalfabrieken, enz.

Opsporen van gaslekken en gasleidingsanering

Cibor nv intervenieert ook meer en meer voor het opsporen van aardgaslekken in woningen en appartementsgebouwen. We herstellen ook ondichte gasleidingen zonder breekwerken door polymeerharsinjecties.

Tankbescherming

Al meer dan 20 jaar inspecteert Cibor nv opslagtanks van brandstoffen op lekken. Daarnaast kunnen we voor onze klanten ook een permanent lekdetectiesysteem plaatsen en lekken herstellen. Als marktleider in tankbescherming geniet Cibor nv een uitstekende reputatie.

Uw garantie: snelheid en flexibiliteit

Opsporen en herstellen van lekkages vergt snelheid en flexibiliteit. Onnodige vertraging betekent voor onze klant extra stress, oplopende kosten en mogelijk grotere schade. Cibor nv zorgt dan ook voor een snelle interventie.

U kunt rekenen op:

  • Een backoffice die 24/24 bereikbaar is. Onze mensen geven u telefonisch advies en spreken een stipte interventie met u af.
  • Bereikbare servicepunten over heel België
  • Dienstverlening in de taal van de klant
  • Een permanent noodnummer 0800 21 342 en via mail info@cibor.be
  • Duidelijke afspraken en een heldere en snelle rapportage na de interventie.
  • Een VCA-gecertifieerd veiligheidsprogramma