Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Over Cibor Speciale Technieken

Cibor ST is de derde en nieuwste afdeling van Cibor. In deze tak groepeert Cibor een aantal slimme herstel- en renovatietechnieken die het toelaten om de gevolgschade van een lek of een defecte leiding te beperken.

Speciale technieken

Tegels verwijderen zonder breken

In het kader van lekherstelling kan Cibor voor u vloertegels verwijderen zonder die te breken. Op die manier kunnen de vloertegels gerecupereerd en herbruikt worden na de herstelling van het leidinglek.
Lees meer

Afvoeren of rioleringen herstellen zonder graven of uitbreken

Cibor kan defecte rioleringen of afvoerleidingen herstellen door middel van kousrenovatie. Met deze techniek wordt door middel van een kous een nieuwe buis-in-de-buis gecreëerd en wordt het lek zo hersteld. Het grote voordeel van deze techniek is dat voor dergelijke kousherstellingen geen of slechts minimale graaf- of breekwerken nodig zijn. Gedaan dus met stof en lawaaioverlast.
Lees meer

Dichten van lekken in aardgasleidingen

Cibor kan in een groot aantal gevallen lekkages in aardgasleidingen op een efficiënte en betrouwbare manier dichten. Cibor brengt hiervoor een polymeercoating aan. Breekwerken zijn niet nodig, wat u een aanzienlijke kostenbesparing oplevert. Het hele procedé wordt geregistreerd en u krijgt een bewijs dat de leiding op het einde van de werken dicht is.
Lees meer

Permanente lekdetectie op tanks

Cibor beveiligt stookolie - of dieseltanks door het plaatsen van een permanent lekdetectiesysteem met dubbele tankwand.
Lees meer

Isolatiedroging

In geval van lekken op een plat dak of in leidingen in de vloer kan de isolatie nat worden. Cibor kan deze isolatie op een efficiënte manier drogen.
Lees meer