Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Cibor voor dakwerkers: geen verrassingen

Cibor biedt een aantal diensten aan op basis van innovatieve technieken die de job van de dakwerker gemakkelijker kunnen maken.

Lek in plat dak opsporen

Een lek in een plat dak is soms moeilijk vast te stellen. De zoektocht kan duur uitvallen. Om u overbodige uren werk te besparen kan Cibor met behulp van geavanceerde apparatuur beschadigingen of defecten zeer precies lokaliseren. Defecten in het dakvlak of aan details kunnen vaak snel en accuraat gevonden worden. Onze mensen en middelen kunnen ook ingezet worden voor preventieve dichtheidscontrole van nieuwe dakdichtingen.

Dakisolatie drogen met behoud van dakconstructie

Water dat in een dakconstructie infiltreert, maakt de isolatie nat en dus minder effectief. Cibor heeft ook hier een speciale techniek waarmee we uw dak kunnen laten drogen zonder het hele dakpakket te verwijderen. Met speciale droogapparatuur op basis van vacuümturbines halen we het water van onder de dakdichting.

Kom met ons praten.

Heeft u een betrouwbare partner nodig voor uw dakwerkactiviteiten? Bespreek dan gerust uw noden met één van onze experten op het nummer 014 59 22 03 of stuur ons een mailtje.