Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Cibor voor de syndicus: betrouwbare info leidt naar een snelle oplossing.

Bent u als syndicus verantwoordelijk voor één of meerdere gebouwen? Dan rust er een zware verantwoordelijkheid op uw schouders. Administratie, onderhoud, kleine aannemingswerken, aankopen ... Niets is dan waardevoller dan een partner waarop u kunt vertrouwen.

Cibor is een specialist op het gebied van lekdetectie en bouwpathologie en een ideale partner om onzichtbare problemen in uw gebouw, zoals waterlekken, gaslekken of koudebruggen, op te sporen. Wij zijn altijd gefocust op het aanleveren van betrouwbare informatie op basis van geavanceerde detectietechnieken. Onze technieken laten een uitgebreide rapportage toe, waarmee u uw dossiers grondig kunt onderbouwen.

Snelle en nauwkeurige lekdetectie

Lekkages in waterleidingen, gasleidingen of brandstoftanks zijn niet altijd makkelijk vast te stellen. Cibor kan speciale technieken inzetten om dergelijke lekken snel en nauwkeurig op te sporen. Zo vermijdt u eventuele bijkomende schade en hoog oplopende kosten.

Opsporen van bouwkundige problemen

Koudebruggen, vochtplekken, schimmelvorming ... de oorzaak van dergelijke problemen is niet altijd even duidelijk. Cibor lokaliseert en identificeert voor u het probleem.

Kom met ons praten.

Heeft u een betrouwbare partner nodig in het beheer van uw gebouwenportefeuille ? Bespreek dan gerust uw noden met één van onze experten op het nummer 014 59 22 03 of stuur ons een mailtje.