Betonzaagwerken

Cibor beschikt over een uitgebreid machinepark voor betonzaagwerken. Daardoor kunnen we zo goed als elke job aan. Voor onze ervaren medewerkers is geen enkele job te veel. Ook grote constructieve elementen om bijvoorbeeld vloeropeningen te creëren voor roltrappen, liftinstallaties en dergelijke, zagen en takelen we.

Beton zagen waar en wanneer u wilt

Betonzaagwerken

  • Voor elke zaagdiepte: Cibor zaagt betonnen vloeren en wanden van elke dikte. We hebben een uitgebreid machinepark, gaande van kleine handzaagmachines tot machines van meer dan 80 pk. In vloeren en wanden die enkel aan de boven- of voorkant bereikbaar zijn, zagen we tot +/- 65 cm diepte.
  • Hygiëne en veiligheid: Uw veiligheid en productiviteit staan centraal tijdens de uitvoering van de betonzaagwerken. Wij beschikken over machines met diesel- of benzinemotor en elektrisch of hydraulisch aangedreven installaties. Daardoor kunnen we ook in voedingsbedrijven of ATEX-zones zonder problemen aan de slag. Zowel tijdens als buiten de normale werkuren.
  • Stofvrij diamantzagen met wateropvang: Eén van onze specialiteiten is stofvrij diamantzagen, onder andere in diepvriesgebouwen bij temperaturen tot -30°C, in hotels of winkels.

Betonzaagwerken

Contacteer ons

Kunt u onze expertise in betonzaagwerken gebruiken? Bespreek uw wensen gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 340 of stuur ons een mailtje.

Betonbewerkingen 014 570 310
Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Een gespecialiseerd team van ervaren techniekers met een ruime bouwkundige ervaring.
De Cibor techniekers combineren deskundigheid met ervaring en kunnen een heel spectrum aan bouwtechnische problemen opsporen.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.