Cibor voor de syndici:
betrouwbare info leidt naar een snelle oplossing.

Bent u als syndicus verantwoordelijk voor één of meerdere gebouwen? Dan rust er een zware verantwoordelijkheid op uw schouders. Administratie, onderhoud, kleine aannemingswerken, aankopen … Niets is dan waardevoller dan een partner waarop u kunt vertrouwen.

Cibor is een specialist op het gebied van lekdetectie en bouwpathologie en een ideale partner om onzichtbare problemen in uw gebouw, zoals waterlekken, gaslekken of koudebruggen, op te sporen. Wij zijn altijd gefocust op het aanleveren van betrouwbare informatie op basis van geavanceerde detectietechnieken. Onze technieken laten een uitgebreide rapportage toe, waarmee u uw dossiers grondig kunt onderbouwen.

Snelle en nauwkeurige lekdetectie

Lekkages in waterleidingen, gasleidingen of brandstoftanks zijn niet altijd makkelijk vast te stellen. Cibor kan speciale technieken inzetten om dergelijke lekken snel en nauwkeurig op te sporen. Zo vermijdt u eventuele bijkomende schade en hoog oplopende kosten.

Opsporen van bouwkundige problemen

Koudebruggen, vochtplekken, schimmelvorming … de oorzaak van dergelijke problemen is niet altijd even duidelijk. Cibor lokaliseert en identificeert voor u het probleem.

Kom met ons praten!

Heeft u een betrouwbare partner nodig in het beheer van uw gebouwenportefeuille? Bespreek dan gerust uw noden met één van onze experten op het nummer 014 592 203 of stuur ons een mailtje.

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Tevreden klant na lekonderzoek op een dakterras
Ook zijn communicatie naar de diverse partijen was zeer professioneel.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.