Opsporen van gebreken aan gevels en terrassen

Een lekkage via uw gevel of buitenterras kan aanzienlijke schade aanrichten. Meestal zijn er aan de binnenkant van het kantoor, woning of appartement vochtplekken te zien als gevolg van infiltrerend water. Toch is het vaak niet mogelijk om met het blote, ongeoefende oog de precieze oorzaak te achterhalen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij problemen met de waterkering aan de funderingsvoet, boven ramen en schrijnwerk, en dergelijke.

Opsporen van gebreken aan gevels en terrassen

Cibor kan voor u de modernste meet- en analyseapparatuur inzetten om het gebrek aan uw gevel of terras op te sporen vaak zonder breekwerken. Zo kunnen we regen en wind simuleren, thermografie inzetten, met een endoscoop in een spouw of andere besloten ruimte kijken.

Wij geven geen mening, wij tonen aan

Bij dit soort problemen kunt u talrijke ervaren mensen naar hun mening vragen met betrekking tot de schadeoorzaak. Gegarandeerd krijgt u dan bijna evenveel meningen als er raadgevers zijn. Wij geven niet zomaar een opinie, wij proberen proefondervindelijk en met de beste technieken de oorzaak aan te tonen. Dan rapporteren wij u objectief onze bevindingen.

Opsporen van gebreken aan gevels en terrassen

Contacteer ons

Meer weten over detectie van vochtinfiltraties via uw gevel of terras? Bespreek uw noden gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 330 of stuur ons een mailtje.

Bouwpathologie 014 570 310
Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Op een fantastische manier gewerkt!
Als dit een voorbeeld is voor de volgende werken, dan ziet het er goed uit!
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.