Betonboringen

Betonboren met kennis van zaken

Betonboringen

Cibor kan al meer dan twintig jaar ervaring voorleggen op het gebied van betonboren. Een goede reden dus om topkwaliteit en kennis van zaken te verwachten van ons. Wij werken zowel voor aannemers als voor industriële bedrijven en particulieren. Onze specialisatie is het boren in Atex-zones met vonkenvrij materiaal, het boren met 100% wateropvang in delicate ruimtes (klinieken, clean rooms, datacenters, kantoren, labo’s, afgewerkte woonunits, etc.) en het uitvoeren van grote volumes volgens strikte planning.

Kwaliteit- en klantgerichtheid

Het aanbod van Cibor is zo divers en de dienstverlening zo flexibel, dat wij u voor praktisch elke opdracht tevreden kunnen stellen: van kleine tot grote diameters, van eenvoudige tot complexe opdrachten.

  • Boordiameter: Van kleine verankeringsgaten tot ronde boringen met een diameter van 1000mm: Cibor speelt het allemaal klaar. Grotere ronde gaten van diameters gaande tot meerdere meters worden uitgezaagd met een diamantkabel.
  • Boordieptes: Cibor heeft al boringen uitgevoerd tot 15 meter diep.
  • Zuiverheid: Kwaliteit in betonboringen betekent voor Cibor ook dat er geen schade wordt berokkend aan installaties of lokalen. Cibor boort in beton met 100% wateropvang in steriele lokalen, clean rooms, hoogspanningslokalen of op andere plaatsen waar netheid een absolute must is. Uiteraard kunnen wij dit ook bij een particulier thuis. Cibor genoot onder meer al het vertrouwen van Belgacom, Hilton, Sheraton, Janssen Pharmaceutica, Smith Kline Beecham, Pfizer, Procter & Gamble, Exxon-Mobil, BP, Ashland, TOTAL, Umicore, Tessenderlo Chemie, BASF, GSK, Koninklijk Paleis, Tractebel, kerncentrale Doel, SCK, Vito, WTCB, Roularta, KBC, Fluxys, Imec, Arcelor Mittal, Audi, Volvo, Leonidas, Carrefour, Delhaize, etc.
  • Materialen: Wij boren niet alleen in constructief beton, metselwerk, betonsteen, vuurvaste materialen en natuursteen, maar ook in rotsen en staal.
  • Van groot belang: Wij komen wanneer u ons nodig hebt, niet als het ons past. Wij schikken ons maximaal naar uw planning en houden ons aan de gemaakte afspraken.
Betonboringen

U heeft een betonboring nodig? Bespreek uw wensen gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 340 of stuur ons een mailtje.

Betonbewerkingen 014 570 310
Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Tevreden klant na kousherstelling afvoer
Bedankt Cibor om de tijd te nemen een oplossing te zoeken!
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.