Vloer- en wandtegels verwijderen zonder breken d.m.v. TRH-techniek®

Een ongeluk komt nooit alleen. Vochtschade is al erg genoeg, maar als er nog eens bijkomende schade aan vloeren of tegels wordt aangebracht bij het zoeken naar of herstellen van een lek, dan is dat extra jammer. U kunt dit vermijden door Cibor in te schakelen.

Keramische en natuurstenen vloer- en wandtegels verwijderen voor recuperatie

Heeft u geen reservetegels meer? Dan staat u voor een moeilijke zoektocht naar vervangtegels, want vaak is de orginele vloer- of wandtegel niet meer verkrijgbaar. Cibor kan de TRH-techniek® aanwenden om ervoor te zorgen dat u die moeite bespaard blijft. Wij hebben de nodige ervaring om zowel de tegels, waaronder het lek zich bevindt, alsook de omliggende tegels  te verwijderen zonder die te breken. Op die manier kunnen de tegels gerecupereerd worden én blijven de leidingen intact. Indien gewenst kunnen de tegels ook door ons teruggeplaatst worden en ingewassen. Hierbij wordt er steeds gestreefd naar het zo goed mogelijk benaderen van de originele voegkleur.

Vloer- en wandtegels verwijderen zonder breken d.m.v. TRH-techniek®

Als u vloerverwarming hebt, zorgen we er ook voor dat die ongedeerd blijft bij het verwijderen van uw tegels. Een voorwaarde is dat de keramische tegels verlijmd zijn en niet in een mortelbed liggen. De TRH-techniek® vereist een voegbreedte van minimaal 2 mm. Natuursteen en keramische tegels in een mortelbed kunnen meestal verwijderd worden met beperkte breekschade.

Vloer- en wandtegels verwijderen zonder breken d.m.v. TRH-techniek®

Contacteer ons

Tegels laten verwijderen door Cibor? Bespreek uw wensen gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 360. Wil u een offerte of plan van aanpak? Stuur ons een mailtje.

Hersteltechnieken 014 570 310
Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Een lek herstellen onder de keukenvloer én geen reservetegels meer? Gelukkig biedt Cibor een oplossing waarbij jouw tegels verwijderd worden én intact blijven.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.