Cibor, betrouwbare service

Vandaag is Cibor een betrouwbare partner voor aannemers en industriële bedrijven voor een breed gamma aan betonbewerkingen en herstel van vloeroppervlakken. Of het nu gaat om beton boren, zagen, verankeren, schuren, polijsten of frezen, of om het herstellen en/of verfraaien van wegen, beton- of asfaltvloeren: onze klanten vertrouwen op Cibor omwille van ons professionalisme, onze kwalitatieve afwerking en onze klantgerichtheid.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze betonbewerkingen voor uw bedrijf? Contacteer ons dan gerust op het nummer 014 570 340 of stuur ons een mailtje.

Betonboringen

Cibor is gespecialiseerd in het boren van gaten in beton met behulp van diamantgereedschappen of percussie. U kunt Cibor inschakelen voor boringen van het kleinste verankeringsgat tot ronde boringen met een diameter van meerdere meters.

Cibor beschikt over gespecialiseerde apparatuur om waterschade en stofvorming te vermijden bij het boren. Daarom zijn we een graag geziene contractor voor farmaceutische en petrochemische bedrijven, hospitalen, voedingsbedrijven, telecom- en andere nutsbedrijven. Daarnaast zijn we volledig uitgerust voor het uitvoeren van werken in explosiegevaarlijke zones.

Lees meer

Betonzaagwerken

Betonzaagwerken

Voor het zagen in beton doen we een beroep op ons uitgebreid machinepark en op de kennis van onze ervaren medewerkers. Er is zo goed als geen beperking op de zaagdieptes in vloeren en wanden. Eén van onze specialiteiten is stofvrij diamantzagen in diepvriesgebouwen bij temperaturen tot -30°C.

Lees meer

Zwaarlastverankeringen

Zwaarlastverankeringen

Wij boren en verlijmen voor u wapeningsstaven om de verbinding tussen verschillende bouwconstructies te maken. Ook voor het inboren en plaatsen van chemische ankers, het plaatsen van kolommen en speciale veiligheidsankers of van zware constructies kan u bij ons terecht. Cibor zorgt voor rekennota's en een nauwkeurige uitvoering aan de hand van de laatste nieuwe technieken en met de meest betrouwbare resultaten.

Lees meer

Beton schuren en frezen

Beton schuren en frezen

Cibor kan voor u kleine oneffenheden uit vloeroppervlakken of wanden wegfrezen of wegschuren. Wij gebruiken hiervoor geavanceerde, elektrisch aangedreven machines die ons toelaten om op een stofvrije en dus propere manier te werken. We kunnen uw oude vloeren nieuw leven inblazen, verontreinigingen verwijderen, niveauverschillen in vloeren wegwerken en nog veel meer.

Lees meer

Herstellen van betonvloeren en asfalt

Herstellen van betonvloeren en asfalt

Vertoont een betonvloer of asfaltlaag kleine beschadigingen door slijtage of werkzaamheden? Wij herstellen alle schade met tweecomponentenproducten van topkwaliteit.

Lees meer

Betonbewerkingen 014 570 310
Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Cibor zorgt voor mijn gemoedsrust: 100% betrouwbare oplossing, zonder breekwerken, efficiënte herstelling en vaste afspraken.
Afspraak = afspraak. Zeker omdat de prijs van de offerte, ook de prijs is die ik werkelijk betaald heb.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.