Schuren en frezen van beton

Schuren en frezen van beton

Cibor kan voor u kleine oneffenheden uit vloeroppervlakken of wanden wegfrezen of wegschuren. Wij gebruiken hiervoor geavanceerde, elektrisch aangedreven machines die ons toelaten om op een stofvrije en dus propere manier te werken. Voor ieder probleem of iedere vraag hebben wij het geschikte materiaal in huis. Ons aanbod is heel divers en onze medewerkers stellen zich steeds flexibel op. Wij kunnen werken op verdiepingen, in kleine ruimtes of in installaties.

 

Schuren en polijsten

Zowel bestaande als nieuwe betonvloeren kunnen worden bewerkt ter verfraaiing of om de kwaliteit te verbeteren. Wij bewerken betonvloeren zowel met metaalgebonden als met kunststofgebonden diamant en kunnen daardoor elk gewenst eindresultaat bereiken.

Wij brengen uw betonvloer of chape indien gewenst ook op niveau.

 

Frezen en opruwen

Frezen kan op verschillende manieren. Cibor beschikt over de gepaste tools om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om het wegbreken van de toplaag voor een betere hechting, het infrezen van patronen ter verfraaiing van de oppervlakte of kogelstralen: alles is mogelijk.

Schuren en frezen van beton
Schuren en frezen van beton

Contacteer ons

Kunt u onze expertise in oppervlaktebewerking gebruiken? Bespreek uw wensen gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 340 of stuur ons een mailtje.

Betonbewerkingen 014 570 310
Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Vakbekwaamheid van Cibor-technieker geeft de klant vertrouwen.
Klant getuigt over geslaagde lekdetectie:
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.