Cibor, voor slimme oplossingen

Speciale technieken: slimme preventie en renovatie

Lekkages brengen meestal een aanzienlijk kostenplaatje met zich mee: verlies van water of brandstof, milieuschade… Het openbreken van uw vloer, leidingsysteem of dak is vaak een ware nachtmerrie.

Renovatie zonder schade

Cibor heeft een aantal slimme technieken in huis die u een hoop leed kunnen besparen. Het bedrijf investeerde hiervoor in geavanceerde apparatuur en renovatietechnieken die toelaten om herstellingen uit te voeren zonder of met minimale breekwerken.

Slimme preventie

Cibor heeft een aantal technieken in huis om leidingen of lekkages te dichten en tegelijk de constructie intact te houden. Dat is niet alleen handig en kostenbesparend bij een eventuele herstelling. Ook als preventiemaatregel zijn deze technieken vaak een slimme keuze.

Speciale technieken

 • Tegels verwijderen zonder breken
  In het kader van lekherstelling kan Cibor voor u vloertegels verwijderen zonder die te breken. Zo kunnen ze gerecupereerd worden. U moet er dan niet van wakker liggen dat die tegels niet meer in de handel te verkrijgen zijn.
  Lees meer
 • Riool herstellen zonder graven of uitbreken
  Cibor kan moeilijk bereikbare riolen of afvoeren herstellen door middel van kousrenovatie. Met deze techniek wordt een kous aangebracht in de buis, die de vorm aanneemt van de te herstellen buis. Het grote voordeel van deze techniek is dat voor dergelijke kousherstellingen vaak geen graaf- of breekwerken noodzakelijk zijn. En alles steeds binnen de toepasselijke wettelijke normen.
  Lees meer
 • Tankcoatings en permanente lekdetectie op brandstoftanks
  Cibor beveiligt uw brandstoftank door het plaatsen van een lekdetectiesysteem met dubbele barrière.
  Lees meer

Contacteer ons

Bespreek uw wensen gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 360. Wil u een offerte of plan van aanpak? Stuur ons een mailtje.

Hersteltechnieken 014 570 310
Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Een correct uitgevoerde interventie
Een welverdiende pluim voor uw technieker en voor de firma Cibor
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.