Verankeringen van bouwconstructies

Verankeringen van bouwconstructies

Wij boren en verlijmen wapeningsstaven en draadstangen voor u om de verbinding tussen verschillende constructies te maken. Cibor zorgt voor een nauwkeurige uitvoering aan de hand van de laatste nieuwe technieken en met de meest betrouwbare resultaten. Indien nodig kunnen wij voor u ook de belastbaarheid van uw verankering op voorhand berekenen en testen.

Mechanische verankering

Met mechanische verankering bedoelen we het verankeren door middel van keilbouten en andere spanningsankers. Deze manier van verankeren is snel en heeft een hoge treksterkte, wat een hoge betrouwbaarheid oplevert.

 

Chemische verankering

Soms is een mechanische verankering niet voldoende. Een chemisch anker is dan meestal het antwoord want deze manier van werken biedt vaak hogere belastingsmogelijkheden. Chemische verankering gebeurt op basis van twee chemische componenten die worden samengevoegd. Het resultaat is een muurvaste bevestiging van het anker, die vaak sterker is dan een mechanische bevestiging en bovendien spanningsloos. Cibor verzorgt voor u zowel de boring van de gaten als de verankering zelf.

Onze specialiteit: zwaarlastankers

Onze specialiteit is het plaatsen van zwaarlastankers. Zo verankerde Cibor een 60 meter hoge schouw op een petrochemisch bedrijf in Antwerpen met draadstangen M45 en een zetdiepte van meer dan 1 meter.

Verankeringen van bouwconstructies

Contacteer ons

U wil bepaalde bouwonderdelen verankeren? Bespreek uw wensen gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 340 of stuur ons een mailtje.

Betonbewerkingen 014 570 310
Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Dankzij Cibor na 6 jaar eindelijk duidelijkheid!
Oorzaak waterinsijpeling via dak gevonden te Hoeselt.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.