Cibor voor bedrijven:
probleemoplossend, volgens afspraak en veilig

Betonbewerkingen

Boren en zagen van openingen in beton voor leiding- of kanaaldoorvoeren, afzagen van sokkelfunderingen, inboren en plaatsen van verankeringen inclusief afleveren van rekennota’s, uitzagen van nieuwe deuropeningen in beton- en metselwerkwanden, selectieve stof- en trillingsvrije sloopwerken: deze kunnen allemaal voor u door Cibor uitgevoerd worden.

We maken duidelijke afspraken en respecteren te allen tijde de afgesproken planning. We maken niet alleen de nodige risicoanalyses en een veiligheidsplan op, maar we zorgen uiteraard ook dat onze mensen alle vereiste individuele veiligheidsuitrustingen ter beschikking hebben voor aanvang van de werken. Binnen het kader van ons VCA-systeem zijn periodieke keuringen van alle uitrustingen en machines vanzelfsprekend.

Vaak zijn niet alleen de planning en veiligheid van belang, maar dient ook vooral zeer proper gewerkt te worden (in kantoren, clean rooms, productieomgevingen, enz.). Dat is een kolfje naar onze hand.

Lekdetectie, bouwpathologie en speciale hersteltechnieken

Lekken in sprinklerleidingen, infiltraties via daken en gevels, thermische lekken in diepvrieshallen, tocht- en ventilatieproblemen, geurhinder,… dit zijn problemen die we voor u kunnen aanpakken.

Door middel van onze relining-techniek kunnen we diverse soorten afvoerleidingen, die onder vloeren of in andere niet-toegankelijke constructies zitten, herstellen met een minimum aan breekwerken, zonder uw dagelijkse routine te verstoren.

Kom met ons praten!

Heeft u een betrouwbare partner nodig? Bespreek dan gerust uw noden met één van onze experten op het nummer 014 592 203 of stuur ons een mailtje.

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Tevreden klant over de professionele aanpak van onze technieker
Uw technieker dacht mee na over het probleem en bood eveneens de meest elegante oplossing aan. Niet zomaar effe de...
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.