Cibor voor particulieren:
een betrouwbare partner bij onvoorziene omstandigheden

Uw woning is u heel dierbaar. Onvoorziene problemen zoals lekkages, koudebruggen of schimmel kunt u dus missen als kiespijn. Cibor is een specialist op het gebied van lekdetectie en bouwpathologie, en een ideale partner om onzichtbare problemen in uw gebouw, zoals waterlekken, gaslekken of koudebruggen, op te sporen.

In geval van conflicten of schadeclaims is Cibor ook een betrouwbare partner als u een dossier moet opbouwen voor uw verzekeringsmaatschappij. Wij zijn altijd gefocust op het aanleveren van objectieve en betrouwbare informatie op basis van geavanceerde detectietechnieken. Door middel van moderne apparatuur kunnen wij heel uitgebreid rapporteren, zodat u uw dossier grondig kunt onderbouwen.

Snelle en nauwkeurige lekdetectie

Lekkages in waterleidingen, gasleidingen of brandstoftanks zijn niet altijd makkelijk vast te stellen. Cibor kan speciale technieken inzetten om dergelijke lekken snel en nauwkeurig op te sporen. Zo vermijdt u eventuele bijkomende schade en hoog oplopende kosten.

Opsporen van bouwkundige problemen

Koudebruggen, vochtplekken, schimmelvorming … de oorzaak van dergelijke problemen is niet altijd even duidelijk. Cibor lokaliseert en identificeert voor u het probleem.

Kom met ons praten!

Heeft u een betrouwbare partner nodig voor uw woning? Bespreek dan gerust uw noden met één van onze experten op het nummer 014 592 203 of stuur ons een mailtje.

Onze klanten vertellen

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Ik kreeg een sterke vakkundige uitleg. De kousherstelling werd snel uitgevoerd en is 100% betrouwbaar.
Cibor onderscheidt zich door sterke vakkundige kennis. Cibor verdient 9/10.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.