Lekken in zwembaden, vijvers en waterbekkens

Opsporen van lekken in zwembaden

Een zwembad of vijver is een plezier in de zomer. Niets is dan ook zo vervelend als wanneer het mooie weer voor de deur staat en je waterverlies merkt in je zwembad of vijver. Het voortdurende bijvullen van uw vijver of zwembad kan overigens ook nog eens een aanzienlijke verhoging van de waterfactuur met zich meebrengen.

Lekken in zwembaden, vijvers en waterbekkens
Lekdetectie in zwembaden, vijvers en waterbekkens

De oorzaak van het waterverlies detecteren is echter in de meeste gevallen niet zo eenvoudig. Zit het in de waterdichting, in één van de doorvoeringen (lichtpunten of spuwers) of in het leidingnetwerk tussen uw pompen en het bad? Cibor helpt u graag om het lek snel en efficiënt op te sporen en om hoogoplopende kosten en overlast te vermijden. In de meeste gevallen kunnen we dit zelfs zonder dat uw zwembad of vijver dient te worden geledigd. Vele van onze lekdetectie technieken kunnen ook gebruikt worden terwijl uw vissen vrolijk rondzwemmen.

Onze werkwijze voor lekdetectie

Cibor meet systematisch de verschillende probleemzones uit. Wij vermijden hierbij onnodige breekwerken. Meestal moeten we het water niet verwijderen en voorkomen we zo hoge water- en energiefacturen. Wij sporen zowel lekken op in openbare als in privatieve zwembaden. Afhankelijk van de opbouw van het bad of de vijver (folie, tegels...) kiezen wij de meest geschikte meettechnieken.

Lekken in zwembaden, vijvers en waterbekkens

Hulp nodig voor uw zwembad, vijver of waterbekken?

Meer weten over onze detectietechnieken voor lekken in zwembaden of vijvers?
Bespreek uw noden gerust met één van onze experten op het nummer 014/570 380 of stuur ons een mailtje.

Onze klanten vertellen

Lekdetectie 014 570 310
Lekdetectie in zwembad 014 570 380
Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

“Van voorbereidingswerken tot en met de afwerking, puik werk!”
Tevreden klant getuigt:
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.