Cibor, uw onafhankelijk lekzoekbedrijf

De experts in lekdetectie

Cibor, de specialist op het gebied van lekdetectie, is uw garantie voor een snelle en kwalitatieve interventie. Wij sporen lekken op in water- en gasleidingen en doen dat zonder enige breekwerken te moeten uitvoeren. Wij passen hiervoor niet minder dan 13 verschillende innovatieve technieken toe, gaande van thermografie, endoscopie, moisture mapping, akoestiek tot tracertechnologie.

De experts in lekdetectie
De experts in lekdetectie

Lekdetectie is voor ons een kwestie van service en flexibiliteit. Iets wat zowel verzekeringsmaatschappijen, experts, aannemers, installateurs, bedrijven, ziekenhuizen, syndici, architecten als particulieren kunnen appreciëren. We zijn overwegend actief in België, maar bieden onze diensten ook internationaal aan: in Frankrijk, Nederland, Luxemburg, UK, Duitsland.

Waterlekken opsporen met warmtebeeldcamera's en andere technieken

Waterlekken zijn vaak niet met het blote oog te zien. Cibor kan ze voor u snel en nauwkeurig zichtbaar maken door middel van een aantal innovatieve technieken. Dankzij een snelle en efficiënte interventie van Cibor kunt u meer waterverlies en oplopende schade vermijden.
Lees meer

Gaslekken opsporen met gasdetectoren

Zelfs kleine lekken in aardgasleidingen kunnen gevaarlijk zijn. Als het ontsnappende gas niet weg kan, kan het zich opstapelen en een explosieve atmosfeer doen ontstaan. Cibor heeft precisieapparatuur om vast te stellen of er al dan niet een lek is op een installatie en om deze dan ook zo goed mogelijk te lokaliseren.
Lees meer

Opsporen van lekken in zwembaden, vijvers en waterbekkens

Opsporen van lekken in zwembaden, vijvers en waterbekkens

Zakt het waterpeil in uw zwembad, vijver of waterbekken onverklaarbaar?
Dan heeft u mogelijk te maken met een lek. Om dit zo snel mogelijk te laten herstellen, moet eerst de oorzaak bepaald worden. Cibor spoort lekken snel en vakkundig op, zonder breekwerk.
Lees meer

Geurhinder

Onverklaarbare geurhinder in uw woning, appartement of bedrijf? Onze gespecialiseerde en ervaren lekzoekers vinden meestal de oorzaak binnen de tijdspanne van één interventie en dat zonder breekwerk. Lees meer

Lekken in brandstoftanks opsporen, herstellen en voorkomen

Cibor controleert al meer dan 20 jaar onder- en bovengrondse opslagtanks van petroleumproducten. Niet alleen zorgen we voor een betrouwbare dichtheidscontrole, we herstellen en plaatsen lekdetectiesystemen . Wij zorgen dat u een veilige opslaginstallatie hebt en helpen u zo alle verontreinigingen te voorkomen. lees meer

Lekdetectie 014 570 310
Lekdetectie in zwembad 014 570 380
Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Technische bijstand bij een gerechtsexpertise
Eerst en vooral zou ik de technieker van Cibor willen bedanken, die opmerkelijk doeltreffend te werk is gegaan…
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.