Cibor is een toonaangevende dienstverlener voor aannemers, bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en particulieren in de Benelux en zelfs daarbuiten. Het bedrijf is opgebouwd rond drie pijlers:

De CIBOR groep

CIBOR NV

Opsporen van water- en gaslekken/ Bouwpathologie en tankbescherming

Cibor nv is dé specialist in het opsporen van water- en gaslekken in leidingen in en rond gebouwen, zwembaden, vijvers, inkuipingen, enz. De afdeling bouwpathologie spoort oorzaken van waterschade op die te wijten zijn aan defecten in de gebouwschil (dak, gevel, ...).

Daarnaast herstelt Cibor nv al meer dan 20 jaar opslagtanks van brandstoffen. We kunnen voor onze klanten ook een permanent lekdetectiesysteem op dergelijke tanks plaatsen en tanks dubbelwandig maken.

Speciale Technieken

Cibor Speciale Technieken is de derde en nieuwste tak binnen de Cibor-groep. In deze afdeling groepeert Cibor een aantal slimme renovatietechnieken, zoals tegels verwijderen zonder breken (zodat ze gerecupereerd kunnen worden) of kousrenovaties die herstellingen van defecte afvoer- of rioleringswerken  toelaten zonder breekwerken. Hierbij helpen we onze klanten om breekwerken en overlast te vermijden, wat heel vaak gepaard gaat met het herstellen van water- of gaslekken.

CIBOR BETONBORINGEN NV

Marktleider in betonbewerking met diamantgereedschappen

Cibor Betonboringen nv, met hoofdzetel in Meerhout, is sinds 1994 gespecialiseerd in het boren en zagen met diamantgereedschappen, schuren en frezen van beton, plaatsen van verankeringen, het herstellen van asfalt- en betonvloeren en selectieve sloopwerken. In een tijdspanne van drie generaties heeft Cibor heel wat kennis, expertise en ervaring kunnen opbouwen in dit vakgebied. De meest innovatieve technieken en een hooggekwalificeerd team stellen ons in staat om u een snelle, professionele, kwaliteitsvolle en VCA-gecertificeerde service aan te bieden.

Kwaliteit, snelheid & innovatie

De rode draad in onze dienstverlening is kwaliteit, snelheid en innovatie. Dit brengen we dagelijks in de praktijk door middel van:

  • sterke focus op het nakomen van afspraken
  • permanent streven naar 100% klantentevredenheid
  • dienstverlening in de taal van de klant
  • back-office die 24/24 bereikbaar is
  • sterk geïnformatiseerde administratie die grote opdrachten en volumes efficiënt kan verwerken
  • ervaren en geschoolde technici
  • eigen studiedienst en kenniscentrum
  • VCA-gecertificeerde werking
  • constante investering in de nieuwste technieken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Cibor wil de waarden die we intern volgen ook uitdragen naar de buitenwereld. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op mens en milieu en doen ons uiterste best om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Daarnaast willen we ook op een positieve manier onze stempel drukken op de maatschappij. We vinden het belangrijk om te gepasten tijde enkele goede doelen te ondersteunen, zoals Run2Reva, Jolien Van Loy en Team Krollie. We moedigen onze werknemers aan, een mooie mix van jeugd en ervaring, om ook hun steentje bij te dragen en een positieve boodschap te verkondigen bij de dagelijkse werking van onze onderneming.

In de nieuwssectie leest u meer over onze duurzame initiatieven.

Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.