Cibor maakt lekherstellingen met een minimum aan overlast (en kosten) mogelijk

Een lek in een waterleiding is nooit aangenaam. Vaak is er niet alleen veel directe gevolgschade, maar om de locatie van het lek in de leiding op te sporen en aansluitend een herstelling uit te voeren worden vaak veel breekwerken uitgevoerd. Nachtmerrie van elke huisbewoner: dagen- of wekenlang in de vuiligheid zitten. Je badkamer niet kunnen gebruiken etc.

Cibor heeft een aantal slimme technieken ontwikkeld die die overlast tot een minimum kunnen herleiden.

Eén van die technieken is het verwijderen van vloertegels zonder ze te breken. Dit laat toe om de tegels na herstelling van het lek terug te plaatsen. Vaak zijn er immers geen reservetegels meer voorradig. Het uitnemen en herplaatsen van de originele tegels bespaart dan mogelijk veel geld.

Foto 1: locatie van het lek zoals aangeduid door de lekzoeker van CIBOR:

Foto 2 & 3: de hersteller van CIBOR heeft de eerste tegel weggehaald zonder deze te breken:

Foto 4: na verwijdering chape komt er water in het gat te staan:

Foto 5,6 7 & 8: vloer verder geopend met recuperatie van de tegels om herstelling mogelijk te maken en de leiding iets verder visueel te controleren:

Foto 9: herstelling is uitgevoerd door de loodgieter. Merk op welke massa leidingen er op de plaats van het lek loopt. Mooi resultaat voor de Cibor techniekers. Lek netjes gelocaliseerd en herstelling zonder kapotte vloertegels en zonder verdere beschadigingen aan te brengen gerealiseerd.

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Met dank aan technieker lek gevonden
Er werd zeer goed werk geleverd!
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.