Alain, technicus

"Oplossingen aanreiken,
daar ga ik voor"

Alain, 28 jaar - Technicus

Nathalie, dispatcher

"Zo snel mogelijk een technieker
sturen, daar ga ik voor"

Nathalie, 25 jaar - Dispatcher

Christophe, verzekeraar

"Het probleem van mijn klant
in goede handen geven, daar ga ik voor"

Christophe, 33 jaar - Verzekeraar

Georges, aannemer

"Een betrouwbare partner,
daar ga ik voor"

Georges, 54 jaar - Aannemer

Over Cibor Betonboringen nv

Marktleider in betonbewerking met diamantgereedschappen

Cibor Betonboringen nv, met hoofdzetel in Meerhout,is sinds 1994 gespecialiseerd in het boren en zagen in beton met diamantgereedschappen, schuren en frezen van beton, plaatsen van verankeringen, selectieve sloopwerken alsook betonvloer en asfalt herstellingen. In een tijdspanne van drie generaties heeft Cibor heel wat kennis, expertise en ervaring kunnen opbouwen in dit vakgebied. De meest innovatieve technieken en een hooggekwalificeerd team stellen ons in staat om u een professionele, kwaliteitsvolle en VCA-gecertifieerde service aan te bieden.

Betonboringen

Cibor is gespecialiseerd in het boren van gaten in beton met behulp van diamantgereedschappen of percussie. U kunt Cibor inschakelen voor boringen van het kleinste verankeringsgat tot ronde boringen met een diameter van meerdere meters. Cibor beschikt over gespecialiseerde apparatuur om waterschade en stofvorming te vermijden bij het boren. Daarom is Cibor een graag geziene contractor voor farmaceutische en petrochemische bedrijven, hospitalen, voedingsbedrijven, telecom- en andere nutsbedrijven. Daarnaast zijn we volledig uitgerust voor het uitvoeren van werken in explosiegevaarlijke zones (bvb werk Fluxys).
Lees meer

Betonzaagwerken

Voor het zagen in beton combineert Cibor een uitgebreid machinepark dat iedere job aankan met de zorg en kennis van onze ervaren experten. Er is quasi geen beperking op de zaagdieptes in vloeren en wanden. Eén van onze specialiteiten is stofvrij diamantzagen in diepvriesgebouwen bij temperaturen tot -30°C.
Lees meer

Zwaarlastverankeringen

Wij boren en verlijmen voor u wapeningsstaven om de verbinding tussen verschillende constructieve gebouwdelen te maken. Wilt u bijvoorbeeld een muur verankeren of wenst u meer informatie over de verankering van metselwerk, dan bent u bij Cibor aan het juiste adres. Ook het inboren en plaatsen van chemische ankers voor het plaatsen van kolommen en speciale veiligheidsankers voor zware constructies is mogelijk. Cibor zorgt voor rekennota's, een nauwkeurige uitvoering, aan de hand van de laatste nieuwe technieken en met de meest betrouwbare resultaten.
Lees meer

Beton schuren en frezen

Cibor kan voor u kleine oneffenheden uit vloeroppervlakken of wanden wegfrezen of wegschuren. Wij gebruiken hiervoor geavanceerde, elektrisch aangedreven machines, die ons toelaten om op een stofvrije, en dus propere manier te werken. We kunnen uw oude vloeren een nieuw leven geven, verontreinigingen verwijderen, niveauverschillen in chapes wegwerken.
Lees meer

Herstellen van betonvloeren en asfalt

Na het bewerken van uw vloeren kunnen er beschadigingen ontstaan. Deze beschadigingen kunnen we mooi herstellen door middel van 2-componenten produkten van topkwaliteit. Ook bestaande kleine beschadigingen in betonvloeren, asfalt en voegen kunnen we herstellen.
Lees meer