Beton schuren in particuliere woning

Bij het renoveren van de woning riep onze klant de professionele hulp van Cibor in. Dit voor het schuren van beton. Om plaats te maken voor een nieuwe parketvloer heeft de klant de oude vloertegels deels moeten opbreken. Echter waren deze dunner dan de nieuwe parketvloer, wat betekende dat er een halve centimeter van de chape weggeschuurd moest worden om het niveau gelijk te maken.

Het schuren van de dekvloer gebeurde door stofvrij te werken, waardoor onze klant aangenaam verrast was aangezien deze zich geen zorgen hoefde te maken over het reinigen van het huist.

Onze technieker behaalde een perfect resultaat met het schuren van het beton. De chape was mooi egaal en op het juiste niveau gebracht, waardoor de nieuwe parketvloer zonder problemen kon worden geplaatst. Onze klant was dan ook zeer onder de indruk van het vakmanschap van de techniekers van Cibor.

 

Het schuren van beton is geen gemakkelijke klus en vereist ervaring en expertise. Daarom is het ook belangrijk om te kiezen voor een professioneel bedrijf. Zo hebben de Cibor techniekers niet alleen de chape op het juiste niveau gebracht, maar ook gezorgd voor een stofvrije werkomgeving.

Heeft u behoefte aan het schuren van beton? Of het nu gaat om een particuliere woning of een commerciële ruimte, onze techniekers zullen ervoor zorgden dat de klus professioneel wordt uitgevoerd. De resultaten spreken voor zichzelf.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het schuren van je beton, kijk dan niet verder dan Cibor. Onze techniekers beschikken over de nodige expertise en vaardigheden om zelfs de meest uitdagende projecten aan te pakken. Neem contact met ons op en geniet van de voordelen van een perfect geschuurde betonvloer of chape.

 

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Oorzaak van vocht aan plafond gevonden
Bedankt aan de technieker die alles van A tot Z heeft uitgezocht!
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.