Cibor scoort met lekdetectie via infrarood

Een lek in een leiding van de centrale verwarming laat zich niet zo eenvoudig opsporen. Dat bewijst de volgende situatie bij één van onze klanten. Die constateerde drukverlies, maar de installateur kon de oorzaak niet achterhalen. Op zo’n moment zetten wij de grote middelen in: lekdetectie via infrarood.

Camera-inspectie van de leidingen met infrarood

De meeste leidingen van de centrale verwarming liggen mooi ingebed in een vloer of wand en zijn dus onmogelijk toegankelijk zonder breekwerk. Bovendien weet je op zo’n moment ook niet waar je precies moet gaan breken. Gelukkig beschikken wij over speciale infraroodcamera’s waarmee we tot diep in de buizen kunnen doordringen.

Lekdetectie via infrarood

Onze technicus, die een opleiding thermografie achter de kiezen heeft en gewapend is met een state of the art infraroodcamera, kon snel de exacte locatie van het probleem detecteren. Het was vervolgens een koud kunstje om op die plek de vloer open te breken en het lek te herstellen. En dat met een minimum aan overlast.

Meer weten over onze lekdetectie met infraroodcamera?

Wil u meer weten over camera-inspectie van leidingen en lekdetectie met infrarood? Contacteer ons gerust!

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

“Dankjewel aan de technieker voor de duidelijke uitleg en aanbevelingen voor de toekomst.”
De klant getuigt over de professionele aanpak van onze ervaren technieker.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.