Cibor boort 700mm gaten in tanks gevuld met biogas

Onze opdrachtgever baat een installatie uit waar biogas op basis van afval van de voedingsmiddelenindustrie wordt geproduceerd en opgeslagen. Dit gas wordt gebruikt om energie op te wekken. Om hun proces te optimaliseren dienden nieuwe roerwerken geïnstalleerd te worden. De uitdaging was om de montage op hun 8 tanks uit te voeren terwijl alles in gebruik bleef.

Er werd een plan van aanpak en een veiligheidsplan opgesteld met een zorgvuldige analyse van de risico’s. Een kraan voor verticaal transport, hoogtewerker, Manitou en gasdetectors werden door de opdrachtgever ter beschikking gesteld.

Vonkenvrije boorinstallatie en de uitrusting voor onafhankelijke ademluchtvoorziening werden door Cibor Betonboringen verzorgd. Uiteraard werden enkel gekeurde verankerings- en aanslagmaterialen gebruikt.

De klus werd ruim binnen de planning geklaard dankzij gekwalificeerde en gemotiveerde uitvoerders, een state of the art uitrusting en een goede werkvoorbereiding.

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Vakbekwaamheid van Cibor-technieker geeft de klant vertrouwen.
Klant getuigt over geslaagde lekdetectie:
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.