CIBOR gaat van de grond bij & voor KBC

Al jaren hadden bewoners van de appartementen boven het KBC-kantoor te Wemmel last van waterinfiltraties bij regenval.

Niettegenstaande meerdere experten en aannemers reeds een oorzaak hadden proberen te vinden en diverse ingrepen hadden laten uitvoeren, bleven de bewoners regelmatig met geheimzinnig opduikende waterplassen in hun woonruimtes zitten.

Onder het motto “we geven geen opinies maar proberen proefondervindelijk problemen aan te tonen”, werd een onderzoeksmethodiek geformuleerd door de ingenieurs van de afdeling Bouwpathologie van Cibor. Hierbij werd de gevel van het gebouw onderworpen aan intensieve, selectieve, gecontroleerde en gemonitorde belastingsproeven. Hierbij werd gebruik gemaakt van een imposante hoogtewerker om het onderzoek efficiënt te kunnen uitvoeren.

Vrij snel hadden de gespecialiseerde technici van Cibor de oorzaak gedefinieerd. Voor één keer waren de bewoners blij dat het water bij hen binnen liep. Zo wisten ze immers dat de oorzaak gevonden was en de oplossing nabij.

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Lek in zwembad, dhr V. in Esneux
Kwaliteitsvolle service van de firma Cibor
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.