Cibor kernt tot 14m diep in Amsterdam

Bij een bouwproject in Amsterdam wou het toezichthoudend bestuur dat de aannemer funderingswerken een staal nam van enkele geboorde funderingspalen. In afwachting van de staalname lagen de bouwwerken stil. Probleem nummer 1 was dat de wapening voor de vloerplaat al geplaatst was, zodat de 2 betrokken palen moeilijk bereikbaar waren. Tweede uitdaging was dat men vooral geïnteresseerd was in de kwaliteit van de onderste meters van de paal. Dit betekende een kern nemen van 2 m lang op 14 meter diepte!

Uiteraard dient perfect verticaal geboord te worden, zoniet loopt men over die diepte snel uit de paal (diameter 600mm). Gegeven de stand van het grondwater absoluut te vermijden!

De klus werd op 2 dagen door een Cibor team geklaard. Mooie kernen genomen tot volle tevredenheid van het bestuur, waardoor de algemene aannemer toelating kreeg de werken verder te zetten.

Zo leverde Cibor ook een kleine (maar diepe) bijdrage tot de bouw van het nieuwe metrostation Rokin in Amsterdam.

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Syndicus schakelt hulp in van Cibor om oorzaak vochtschade in appartement op te sporen.
Hij zette zijn positieve ervaring op mail:
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.