CIBOR – robot kernt gat van 20 ton in vloer C&A

Bij de renovatie van de C&A te Brussel wordt er o.a. een nieuwe lift geplaatst. Hiertoe dienen op verschillende verdiepingen openingen in de vloerplaten gecreëerd te worden voor de nieuwe liftschacht.

Er moest in de kelder een opening van +/- 2.5m x 2.5m in een vloerplaat van 1.40m dikte gemaakt te worden. Niet alleen was de ruimte niet bereikbaar voor ietwat grotere machines, maar tevens diende de opening trillings- en stofvrij alsook op een geluidsarme manier gemaakt te worden. In totaal diende +/- 21 ton beton verwijderd te worden. Het grondwater stond ook hoger dan het niveau van de vloerplaat.

Kolfje naar de hand van onze specialisten. Cibor schakelde onder meer 2 boor-robotten in welke zelfstandig de gaten konden boren. Enkel de installatie en het verwijderen van de boorkernen diende door de “human operator” te gebeuren.

Het geheim van de goede werking zit hem natuurlijk wel in het correct op- en instellen van de boorautomaten. Het denkwerk kunnen ze dus (nog) niet overnemen.

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

“Dankjewel aan de technieker voor de duidelijke uitleg en aanbevelingen voor de toekomst.”
De klant getuigt over de professionele aanpak van onze ervaren technieker.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.