Cibor spant het paard voor de kar in Soignies

Het dorpje van Soignies ligt in Henegouwen. De naam (stammend van het Latijn “suniacum”) betekent “liggend aan de Zenne”. De bron van deze Zenne ligt in de buurt van Soignies.

Daarnaast is Soignies bekend voor zijn landbouwbeurs met markt van trekpaarden. Een monument ter ere van de trekpaarden staat op de markt in het stadje (cfr foto).

Een Cibor relining-team leverde afgelopen week zijn bijdrage tot het zuiver houden van de bodem in het dorp van waaruit de Zenne ontspringt richting Brussel.

De Cibor vakmannen slaagden erin een kapotte afvoer, welke van in de woning naar buiten liep, te vernieuwen, zodanig dat de vloer in de woning intact bleef, niettegenstaande er een aansluiting van een keukenafvoertje op zat. Klant super “content”.

Op deze manier leverde het team ook zijn (kleine) bijdrage om de bodemverontreiniging met afvalwaters te reduceren. Milieuverbetering begint aan de bron en vele kleine beetjes maken ook een groot.

Vakmanschap in het teken van het trekpaard!

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Cibor, mijn geprefereerde keuze voor het verwijderen van tegels zonder breken.
Een kort tijdsbestek, de professionele, heldere aanpak en kennis van zaken waren doorslaggevend.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.