CIBOR voorkomt lekken bij KPMG Amstelveen

De afdeling Bouwpathologie van Cibor houdt zich niet enkel bezig met het opsporen van de oorzaak van effectieve lekken in daken en andere delen van de gebouwenschil, maar voert steeds meer preventieve controles uit.

Doel van deze interventies is het inspecteren van nieuwe waterdichtingen teneinde gebreken aan te duiden, zodat deze gecorrigeerd kunnen worden vooraleer het gebouw of de constructie opgeleverd wordt.

Steeds meer aannemers en dakwerkers doen beroep op onze diensten om daken te laten controleren vooraleer er ballast op komt. Op die manier worden problemen achteraf voorkomen. Deze preventieve controles geven gemoedsrust aan zowel de hoofdaannemer, het dakdichtingsbedrijf als de bouwheer.

Bij KPMG in Amstelveen wordt een nieuwe daktuin geplaatst. Teneinde problemen na het ballasten te voorkomen vroeg het nederlandse dakbedekkingsbedrijf aan Cibor om een preventieve controle van de nieuwe waterdichting uit te voeren. Het feit dat Cibor in de loop der jaren eigen technieken en controlemethodes heeft ontwikkeld, sterk gespecialiseerde, getrainde en ervaren techniekers kan inzetten en ook duidelijk, snel en objectief rapporteert, gaven de doorslag om Cibor ook deze opdracht toe te vertrouwen.

Net zoals auditors als KPMG objectief en volgens alle regels van de kunst de boeken van hun klanten controleren, “audit” Cibor nieuwe waterdichtingen. “State of the art” technieken, geschoolde en gemotiveerde techniekers-inspecteurs en objectieve, neutrale rapportering. Vertrouwen gevend ook tot in Amstelveen

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Blokkage afvoer – Limal
Ik wens de competentie en de knowhow te benadrukken van de werkman die dit werk heeft verricht…
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.