Cibor zorgt voor een duurzame en kwalitatieve herstelling van een kapotte afvoerleiding.

Nadat in 2013 de afvoerbuis deels vervangen was door een nieuwe afvoerbuis, bracht nu de techniek van kousrenovatie soelaas.

Mevrouw Van Straelen uit Bornem vertelt:

“In 2013 constateerden we in de betonnen afvoerleiding onder de vloer van de wasplaats  een breuk, met alle gevolgen van dien:  vuil water en een storende geurhinder .

De toenmalige aannemer heeft jammer genoeg de charmante antieke vloer in onze wasplaats opgebroken en een gedeelte van de betonnen buis vervangen door een nieuwe buis.  De vloer konden we helaas niet meer recupereren. We merkten op  of niet heel de buis vervangen moest worden. De aannemer garandeerde ons dat dat helemaal niet nodig was. De plastieken buis sloot volgens hem feilloos aan op de betonnen buis en dat zou geen problemen met zich meebrengen.

Na een tijdje werden we opnieuw gealarmeerd door een massa vliegjes én een doordringende rioolgeur in de wasplaats.. Het vuil begon zich  gewoonweg  opnieuw op te stapelen in de buis. Noodgedwongen moesten we  steeds regelmatiger een ontstoppingsdienst laten komen.

Ondertussen stond ons huis ook te koop en wilden we dit in goede staat overdragen aan de huidige eigenaars. Het euvel van de afvoerbuis moest dus definitief verholpen worden.

Via onze verzekeringsmakelaar zijn we dan bij Cibor terecht gekomen.”

Cibor biedt kousherstelling aan, waarbij  in de oude buis naadloos een nieuwe buis geplaatst wordt en dit zonder breekwerken.

“Dat laatste was doorslaggevend , want we hadden in een opgebroken vloer absoluut geen zin meer. 🙂

Ik heb Cibor gegoogeld en direct contact opgenomen. Toeval wil dat ik dan in de buurt van mijn werkplek ook nog eens een camionette  zag rijden. Het zag er allemaal heel betrouwbaar uit.

Michiel, de projectleider van de kousrenovatie, is daaropvolgend op bezoek gekomen en in navolging van zijn cameraonderzoek heeft hij een gepaste offerte gemaakt.”

Michiel “de  camera-inspectie bevestigde het verhaal van Mevrouw Van Straelen . Ik stelde de volgende situatie vast :

“De te herstellen leiding vertrok vanuit de inspectieput in de wasplaats en liep onder de vloer van de hal door naar het aansluitputje in de stoep aan de voordeur. De leiding omvatte bij aanvang pvc en ging over naar beton over een lengte van 9 meter.”

 

“Nog een interessant gegeven: In de hal diende er plaatselijk een opening in de vloer gemaakt te worden. Dit ter hoogte van de verticale afvoerleidingen waar deze aansloten op het betonnen deel van de leiding.  Bij de kousherstelling moesten we dus ook rekening houden dat deze 2 verticale aansluitingen opnieuw voorzien werden.”

Mevrouw Van Straelen:

“We hebben geen moment getwijfeld, omdat er vaste prijsafspraken werden gemaakt  en keken erg uit naar de dag van de afspraak.

Het is  indrukwekkend op welke  manier dat Cibor georganiseerd is: de Cibor techniekers  verschenen op het overeengekomen tijdstip  en gingen heel planmatig te werk . Vakmannen die goed werk leveren krijgen van mij altijd een koffietje en ook dat werd beleefd geapprecieerd.

Binnen én buiten werd alles netjes afgedekt. Er was quasi geen overlast en de techniekers werkten ook goed door.”

Cibor heeft deze herstelling uitgevoerd met zo weinig mogelijk breekwerken.

Cibor verwijdert tegels met de TRH® techniek met het oog om deze te recuperen.  Verder voorziet Cibor het openen van de vloer, het reinigen van de leiding, het plaatsen van de kous via kousrenovatie, het aansluiten van de 2 pvc leidingen op de kous en het dichten van de door Cibor gemaakte opening.

 

De gemarkeerde tegel duidt de plek weer waar de tegels is teruggelegd.

 

Mevrouw Van Straelen besluit :

“Toen  de werken klaar waren, heeft Michiel ook  via de camerabeelden  de herstelling getoond. Heel professioneel en dit scherpte  mijn vertrouwen dat dit een 100 % betrouwbare oplossing is voor de huidige eigenaars.”

Wilt u een duurzame, betrouwbare en kwalitatieve oplossing voor uw kapotte afvoer?

Maak dan nu uw afspraak.

 

 

 

 

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Tevreden klant na technische bijstand naar aanleiding van een expertise
Uw technieker en uw firma waren voor mij alweer een meerwaarde in deze expertise.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.