Cibor is een betrouwbare partner met een globaal aanbod aan slimme oplossingen.

Cibor ontzorgt me als syndicus, maar ook de bewoner. Een dubbele win.


Als syndicus ben ik op zoek naar een betrouwbare partner die je met een gerust gemoed kan contacteren als er zich diverse problemen stellen .
Gaat het over het opsporen van een lek, een bouwpathologisch onderzoek of afvoeren die gebreken vertoond, Cibor is voor mij reeds jaren in al deze vakgebieden de expert ter zake.
In meerdere gevallen is er een specialist met de nodige vakkennis ter plaatse geweest.
Het is een ziekte van de tijd, te laat komen, maar de Cibor- techniekers zijn steeds op het afgesproken tijdstip bij de bewoners. Afspraak = afspraak
Met de nodige deskundigheid zijn de onderzoeken uitgevoerd en wat me heel tevreden stemt is dat de rapportering achteraf onderbouwd en op een deftige manier gebeurt.
Met een rapport waar zo goed als niets op vermeld staat kan je de mede-eigenaars niet verduidelijken wat er juist aan de hand is.
Ook de epoxy coating voor het herstellen van de kapotte rioolbuis toont me aan dat Cibor meedenkt en innovatieve technieken ontwikkelt. Geen enkele bewoner staat er om te springen dat er onnodig zaken opgebroken worden.
Cibor is een partner met een globaal aanbod aan slimme oplossingen. Cibor ontzorgt mij als syndicus, maar ook de bewoner. Een dubbele win.

Catherine Dormaels
Erkend syndicus

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Een gespecialiseerd team van ervaren techniekers met een ruime bouwkundige ervaring.
De Cibor techniekers combineren deskundigheid met ervaring en kunnen een heel spectrum aan bouwtechnische problemen opsporen.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.