Cibor, mijn geprefereerde keuze voor het verwijderen van tegels zonder breken.

Een kort tijdsbestek, de professionele, heldere aanpak en kennis van zaken waren doorslaggevend.


Christoph Impens vertelt : ” In september wordt er bij ons een volledig nieuwe keuken geïnstalleerd en ter voorbereiding dient er een muur uitgebroken te worden.
Op de plaats waar de muur verwijderd wordt, zijn er keramische tegels nodig om de vloer opnieuw te betegelen. Gezien er geen reservetegels zijn, mogen deze uit de berging komen.
We zochten hier naar een oplossing waarbij de tegels intact blijven.

Mijn vrouw is gaan googlen op ‘tegels verwijderen zonder schade’ en Cibor kwam hier als geprefereerde keuze naar boven..
Omdat ik het bedrijf niet kende en mijn omgeving ook wel wat kritisch was, heb ik eerst inlichtingen ingewonnen.
Ik kreeg zeer snel een professionele uitleg van Karolien van Cibor. Dit boezemde vertrouwen in. Ze maakte een analyse op basis van telefonisch ingewonnen informatie en foto’s die ik doorgestuurd had . Vervolgens kreeg ik een gedetailleerde offerte met een toelichting waar we ons aan konden verwachten.
Er werd duidelijk afgesproken wat als voorbereiding nodig was om de werken vlotjes te laten verlopen. Vanzelfsprekend moest de berging op voorhand vrijgemaakt worden van schoenen, stofzuiger, en ander materiaal.. Ook de deur van de berging moest op voorhand verwijderd worden. Zo kon de Cibor technieker makkelijk aan de tegels onder de deur.

Het ging allemaal supersnel .De 4e juli had ik contact genomen met Cibor en de 9e werd de interventie al ingepland. Dit kort tijdsbestek, de professionele, heldere aanpak en de kennis van zaken overtuigden me om voor Cibor te kiezen.

Op de dag van afspraak, was de Cibor technieker mooi op tijd aanwezig. Een vriendelijke, rustige en ervaren man die mijn keuze voor Cibor bevestigde.
Als er één ding is wat ik geleerd heb vanuit mijn ver verleden als service-technieker, is om steeds een koffietje aan te bieden.
4 uur later hadden we een bevredigend eindresultaat .
In totaal konden er uiteindelijk 7 volle tegels gerecupereerd worden. Uit de overige tegels (waar reeds in gezaagd was) kunnen we zeker nog halve tegels recupereren.
Ook de tegels tegen de deurkasten konden succesvol verwijderd worden.

Men zegge het voort dat ik tevreden ben met deze succesvol geleverde service. Cibor verdient een mooie 9/10.”
Christoph Limpens , Groot-Bijgaarden

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Topmedewerker!
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.