Een lek herstellen onder de keukenvloer én geen reservetegels meer? Gelukkig biedt Cibor een oplossing waarbij jouw tegels verwijderd worden én intact blijven.


Het overkwam onze klant. Hij vertelt het volgende :
“De loodgieter kwam een lek herstellen onder de keukenvloer. 4 tegels moesten verwijderd worden, maar we hadden geen reservetegels meer. Heel vervelend.
Dus ben ik online gaan zoeken naar een bedrijf dat me kon helpen met het verwijderen van vloertegels zonder breken. Zo kwam ik bij Cibor terecht. Ik heb hun een mailtje gestuurd, waarop vlot gereageerd werd. Na een telefoontje met Karolien van Cibor was ik overtuigd en werd de afspraak ingepland. Ik had van Karolien de raad gekregen om een uur na de interventie de loodgieter in te plannen. Zo gezegd, zo gedaan. De Cibor techniekers arriveerden stipt op tijd. In het bijzijn van de loodgieter werd beslist om maximum 2 tegels te verwijderen. Van een meevaller gesproken. Duidelijk, de ervaren Cibor techniekers hebben kennis van zaken en denken oplossingsgericht mee.
Mijn dank gaat voluit naar het team van Cibor en de loodgieter. Ze hebben constructief samengewerkt, met als resultaat een méér dan tevreden klant.”

T.V. Scherpenheuvel

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Oorzaak van vocht aan plafond gevonden
Bedankt aan de technieker die alles van A tot Z heeft uitgezocht!
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.