In totaal zijn er 16 tegels ongeschonden verwijderd. Een pluim op de hoed van de Cibor technieker.


We gaan een muur uitbreken op het gelijkvloers. Om de ruimte van de verwijderde muur op te vullen, hebben we extra tegels van de huidige vloer nodig. Reservetegels hebben we niet meer. Na een zoektocht merkten we dat deze ook niet meer in de handel verkrijgbaar zijn. In de dressing op de 2e verdieping ligt wel dezelfde vloer en misschien lag de oplossing voor onze neus. We zijn een heel stuk geholpen als we hier tegels in ongeschonden staat kunnen recupereren.
Na wat googelen kwam ik op de website van Cibor terecht. Cibor heeft een unieke techniek ontwikkeld om tegels te verwijderen zonder deze te breken. Op de website werd het duidelijk wat ik kon verwachten. Ik aarzelde niet, nam contact op en de interventie werd vlot ingepland. Karolien van Cibor gaf duidelijke richtlijnen hoe ik me kon voorbereiden zodat de Cibor technieker efficiënt te werk kon gaan: o.a. kleding moest verwijderd worden,… Het resultaat is er: in totaal zijn er 16 tegels in ongeschonden staat verwijderd. Ruim voldoende om te hergebruiken op het gelijkvloers.
Een pluim op de hoed van Cibor technieker. Hij verdient 10/10.
Nico Nivelle – Riemst

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Oorzaak van vocht in de muur gevonden!
Aangenaam verrast door de goede opvolging!
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.