Kousrenovatie – dhr V. uit Mortsel

Waarom ik voor Cibor koos voor de herstelling van een afvoerbuis?

Ik vermoedde dat de rioolleiding onder mijn huis lek was, omdat de vloeren van de garage en van de achterliggende kamer op verschillende plaatsen barsten begonnen te vertonen. Na wat Googelen, leek Cibor een vakkundige partner die niet alleen een camera-inspectie kon uitvoeren maar blijkbaar ook de nodige ervaring had om ook een kousherstelling uit te voeren. Het voordeel van een deze techniek is dat de vloeren niet moesten opengebroken worden, wat voor eventuele extra problemen en kosten zou zorgen.

Reeds van bij het eerste telefonisch contact viel mij de professionaliteit op m.b.t. het benaderen van mijn probleem. Een afspraak voor een camera-inspectie werd gemaakt en kon reeds na een paar dagen plaatsvinden. Benny, de technieker, legde in klare taal uit welke problemen hij vaststelde tijdens de camera-inspectie van de riool.

Binnen een paar dagen lag een uitgebreid verslag in mijn mailbox en een offerte voor het plaatsen van een liner. Ook het plaatsen van de liner kon gelukkig vrij snel gebeuren.
Het Cibor-team dat de liner plaatste was niet alleen zeer onderlegd maar waren daarenboven heel voorzichtig en duidelijk ervaren bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Tom en Willy vormen een goed gerodeerd team dat ook bij onvoorziene problemen een gepaste oplossing kan bedenken en realiseren.
En last but not least, ze zijn ook een proper team want na afloop van de werken namen ze alle afval mee en lieten ze een propere werf achter.

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Syndicus schakelt hulp in van Cibor om oorzaak vochtschade in appartement op te sporen.
Hij zette zijn positieve ervaring op mail:
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.