Nauwkeurige rapportering geeft me een gerust gemoed.

Cibor onderscheidt zich sterk door een nauwkeurige rapportering die professioneel, snel en uitgebreid gebeurt na het opsporen van het lek.


Ik ben syndicus en heb de hulp van Cibor gekregen bij het opsporen van een lek in één van de gebouwen. Cibor is mij doorverwezen via de verzekeringsmakelaar
Hetgeen waar Cibor zich sterk in onderscheid is de rapportering die professioneel, snel en uitgebreid gebeurt na het opsporen van het lek.
Met dit verslag kan ik probleemloos naar de aannemer die het gebrek verder oplost. Resultaat bewoner tevreden ☺ en ik ben gerust dat alles netjes opgelost raakt.
Ondertussen heb ik ook de website grondig bekeken en gezien dat Cibor nog andere speciale techieken aanbiedt : oa herstellen van afvoerbuizen met koustechniek.
Dit vind ik uitermate interessant. Deze techniek bezorgt de bewoner vrijwel geen overlast en voor mij bespaart dit tijd om nog een bijkomende aannemer te zoeken. Iedereen happy ☺.

Anthony Bellekens
Wijns Beheer

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Drukverlies op de verwarming verklaard!
Bravo voor de efficiëntie!
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.