Jouw vliegtuig kan weer veilig opstijgen dankzij Cibor.

Eind 2018 werd er een barst vastgesteld in een nieuw aangelegde betonnen regenafvoer op één van de startbanen van de luchthaven van Zaventem. Het was voor de hand liggend dat er naar een oplossing gezocht werd waarbij de startbaan niet opengebroken diende te worden.
De afdeling hersteltechnieken van Cibor stelde  een kousrenovatie voor. Doorslaggevend voor de klant om voor deze dienst van Cibor te kiezen was, dat de kousrenovatie een duurzame en kwalitatieve oplossing is, die trenchless (zonder graaf- en breekwerken) kon uitgevoerd worden.
Daarnaast vroeg de klant aan Cibor ook de nodige flexibiliteit. Er was immers een strikte timing te volgen. De klus kon maar ingepland worden als het vluchtschedule het toeliet. Verder  moest  het werk ’s nachts uitgevoerd worden en dit binnen een tijdsspanne van ongeveer 4 uur.
Om een dergelijk project binnen de vooropgestelde tijdsspanne te kunnen realiseren is een goede voorbereiding cruciaal. Hier kon ook de efficiënt georganiseerde backoffice en de technische dienst van Cibor zijn kennen en kunnen bewijzen!

Langetermijnoplossing

Vrijdagnacht was het zover. De Cibor-equipe ging planmatig én als een geöliede machine te werk. De normale operaties van de luchthaven bleven gewoon doorgaan. De inzet van kwaliteitsvolle materialen biedt voor de klant de zekerheid op een langetermijnoplossing.. Great job girls and boys!

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Cibor-technieker zet zijn ervaring om in een deskundig onderzoek.
Een tevreden familie getuigt:
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.