Lek in zwembad Netepark Herentals opgelost

Op het recreatiedomein 'het Netepark' in Herentals werd afgelopen zomer vastgesteld dat er sprake was van een groot waterverlies in het buitenzwembad. Dagelijks moest er ongeveer 18.000 liter water worden toegevoegd, wat resulteerde in aanzienlijke extra kosten voor water, producten en verwarming. 

Na de zomermaanden werd Cibor ingeschakeld om het lek te lokaliseren en op te lossen. Met behulp van geavanceerde moderne technieken werden twee lekken geïdentificeerd in het leidingnetwerk onder het zwembad. Onze techniekers hebben de exacte oorzaken van de lekken nauwkeurig opgespoord en aangewezen, waardoor de herstelwerkzaamheden efficiënt konden worden uitgevoerd. 

Na een hercontrole na de herstelling zijn we blij dat we de stad Herentals kunnen melden dat de lekken perfect zijn hersteld en het leidingnetwerk nu volledig waterdicht is. Dit resulteert niet alleen in een tevreden klant, maar ook in goed nieuws om het nieuwe jaar mee te beginnen! Wij kijken alvast uit naar een zorgeloze zomer!

Meer weten over onze lekdetectie? Kom meer te weten over onze detectietechnieken voor lekken in zwembaden of vijvers. Aarzel niet om ons te contacteren!

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Tevreden klant na kousherstelling!
Mijn keuze om voor Cibor te kiezen m.b.t. de herstellingswerken bleek achteraf de juiste te zijn.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.