Opsporen van geurhinder met de SDTP-techniek®

Geurhinder is geen pretje in uw woning of bedrijf. Cibor heeft al bij vele lang aanslepende geurproblemen snel en accuraat de oorzaak opgespoord.

De uitdaging van geurhinder is dat deze soms en dan weer niet waarneembaar is. En natuurlijk nooit wanneer er iemand langskomt om de oorzaak te zoeken.

Tijdens onze onderzoeken kunnen we er door middel van enkele specifieke toestellen en technieken voor zorgen dat de problemen zichtbaar worden, ook al zit de oorzaak ondergronds of ingebouwd. Gedaan met jarenlang sakkeren, breken en proberen om de geur weg te krijgen. Cibor wijst u meestal binnen de tijdspanne van één interventie de oorzaak aan.

Opsporen van geurhinder met de SDTP-techniek®
Opsporen van geurhinder met de SDTP-techniek®

Onverklaarbare rioolgeur of geurende dampkap in uw woning, appartement of bedrijf? Wij sporen het euvel op door middel van de SDTP-techniek®. Speciaal getrainde lekzoekers met jarenlange ervaring vinden de oorzaak meestal heel snel, en dat zonder breekwerk!

Vragen over geurdetectie?

Bespreek uw wensen gerust met één van onze experten op het nummer 014 570 310. Wil u een offerte of plan van aanpak? Stuur ons een mailtje.

Lekdetectie 014 570 310
Lekdetectie in zwembad 014 570 380
Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Cibor-technieker zet zijn ervaring om in een deskundig onderzoek.
Een tevreden familie getuigt:
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.