Cibor heeft met succes lekdetectie uitgevoerd op het voetbalterrein 4 van Club Brugge, Belfius Basecamp. Na de renovatie ontstonden er meerdere lekken op verschillende plaatsen in de veldverwarming, na de diepe beluchting. Op dag 1 hebben onze techniekers het volledige systeem voorbereid en visueel geïnspecteerd, zonder zichtbare resultaten.

Op dag 2 hebben onze techniekers de leiding met traceergas gevuld en het veld met detectoren doorkruist. Zo werden er vier lekzones geïdentificeerd en gemarkeerd met witte vlaggetjes. De gedetailleerde aanpak en achtergelaten flenzen in het stooklokaal voor eventueel toekomstig gebruik, getuigen van de doeltreffendheid en professionaliteit van onze techniekers.


Onze Cibor techniekers hebben niet alleen snel en efficiënt hersteld, maar ook bewezen dat Cibor de ideale partner is voor lekdetectie. Voor al uw lekdetectiebehoeften, vertrouw op Cibor.

 

 

Bij de bouw van een luxe appartementscomplex in Den Haag (NL), heeft de onderaannemer sanitair en HVAC het niet zo nauw genomen met het volgen van de regels van de kunst. Zodanig zelfs dat de oplevering ernstig in het gedrang kwam.

Cibor werd, als onafhankelijke derde, gevraagd om voor alle 224 appartementen al het leidingwerk te controleren met de beschikbare technieken (thermografie, endoscopie, dichtheidsproeven,...).

Map of technicians

Een afspraak maken

Heeft u een lek of kunnen we u op een andere manier helpen?

Icon of talking person

Onze klanten vertellen

Drukverlies op de verwarming verklaard!
Bravo voor de efficiëntie!
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Wil u op de hoogte blijven van onze recente ontwikkelingen, innovatieve projecten en openstaande vacatures, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.